5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başlangıçladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bina dışı yangın merdivenleri, umumiyetle binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği hazırlamak dâhilin inceden inceye tasarlanır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en elverişli hediye politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye intibak ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kapının bedii strüktürsı ve istem edilen aksesuarların kullanımı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın merdivenine giriş ile kez sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden Yangın çıkış kapısı istanbul geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı gaileü kök alınır.

Yangın yönetmeliğine muvafık binalacak bir yangın merdiveni midein temelı değkonukenler mevcuttur. Bu bileğfiilkenler; mimarinın tasarruf amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu değmaslahatkenlerin yangın merdiveni standartlarını kesinlikle değişçiliktirdiğini dunda inceleyelim.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu konum haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Binanın belirli taksimmlerini veya tümnı muhasır yangınlarda yangın kapılardan kaçış olanakı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne denli birgeniş kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir ivedili durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan geçmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara aracısız erişmeleri bâtınin lazım tedbirler karşıır.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler ortada okul, sağlık tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade olduğu düğün merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Report this wiki page